om Archii

Med belysning og dens funktioner sætter du stemningen for dit rum.

ARCHII er en innovativ producent og leverandør af teknisk belysning og lysstyring til industri, detail samt hotel- og restaurationsbranchen. Frie Trading I/S nu ”ARCHII” blev grundlagt i 1998 i København. Siden lanceringen af ARCHII har vi vækstet hurtigt og succesfuldt i det meste af Norden.

Vi startede med salg af lyskilder og har nu egen produktion af teknisk belysning. Herudover tilbyder vi lysstyringssystemer og lysberegninger samt rådgivning heraf.

Den mangeårige historie i vores virksomhed har kun gjort glæden ved lys og alle dens funktioner endnu større. Og det mærker vores kunder og samarbejdspartnere hver gang.

Vi opererer inden for fire forretningsområder:

ARCHII Light

ARCHII Light skaber det perfekte lys i en specialdesignet lysopsætning- og styring til lige netop dit behov.

ARCHII Design

Med over 20 års erfaring i lysbranchen, har vi gjort det til vores spidskompetence at designe, udvikle og producere belysning, som passer til ethvert behov.

ARCHII 3D

Har du en ide, kan vi få den til virkelighed. Eller har du en udfordring, står vi klar med en ide, som kan blive til virkelighed med 3D print.

ARCHII Sound

Det unikke ARCHII Sound er et 360 grader audio system, med sofistikeret højtalere, der passer ind i al slags arkitektur.

Kompetence og professionalisme

Begge begreber vægtes højt i virksomheden. Vi beskæftiger et team af kompetente fagfolk, som har været i branchen gennem mange år. Der lægges vægt på et afbalanceret forhold mellem innovativ teknologi, tidssvarende design og moderate priser i forhold til mangfoldighed og en høj kvalitetsstandard.

Ideer, udvikling, koncepter, løsninger og produktion

Vi er med til at skabe ideer og løsninger og vores forskelligartede produktudbud omfatter belysningsløsninger til næsten enhver applikation. Vi udvikler en del i samarbejde med udvalgte designere. Der udvikles løbende og skabes nye produkter til det stadigt skiftende belysningsmarked. Nye produkter bliver realiseret i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Kvalitet til en rimelig pris

Vi kan tilbyde produkter af høj kvalitet til rimelige priser med moderne design. Vores produkter og komponenter er indkøbt globalt. Alle produkter opfylder eller overgår de nordiske sikkerhedsstandarder.

Contact us

E-MAIL

info@archii.dk

Phone

+45 70 23 20 21

Address

Drejergangen 5
2690 Karlslunde