ARCHII Design

Design af den rette belysning, er et vigtigt element

Med over 20 års erfaring i lysbranchen, har vi gjort det til vores spidskompetence at designe, udvikle og producere belysning, som passer til ethvert behov og æstetik.

Vi bevæger os i brancher, hvor belysning er et vigtigt element – dette især set i detailbranchen, hvor der er produkter, der skal profileres. En anden vigtig branche er hotel- og restaurationsbranchen, hvor belysning har stor betydning for stemningen. Det er især vigtigt at belysningen passer med øvrigt interiør og kan tilpasses efter behov og arrangement, så det giver den belysning, der er behov for. 

Specialdesignet belysning

Vi udvikler, designer og producerer dekorativ belysning, specialbelysning samt teknisk belysning med uanede muligheder og dertil rådgivning og belysningsprojektering til lige netop dit rum.

Vi samarbejder med bygherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører, teknikere og designere og skaber den perfekte belysning i samarbejde med dem.

 

Historien om TakeMe design lamper

Vi har bl.a. udviklet TakeMe lampen, som opstod i et samarbejde med designer Morten Hedegaard. Problemstillingen var ret enkel: der skulle skabes fleksibilitet i bordopstillingen på restauranterne. Så vi mødte udfordringen med en lige så enkel løsning: en transportabel og genopladelig bordlampe. 

– og således blev TakeMe lampen født.

Gå til TakeMe hjemmeside ➞

Seneste projekter

Se de seneste projekter inden for specieldesignet belysning og design.

Kontakt os

E-MAIL

info@archii.dk

Telefon

+45 70 23 20 21

Adresse

Drejergangen 5
2690 Karlslunde

Kontakt os i dag med din forespørgsel